Nejnovější recenze ze sekce Topinkovače
Silvercrest STS 850 E1 champagne
Přidáno: 18. listopadu 2023
(naposledy upraveno 18. listopadu 2023)
Zakoupeno v Lidl-shop.cz
moc pěkný funguje jak má velká spokojenost
Lauben Toaster T17BG
Přidáno: 17. listopadu 2023
(naposledy upraveno 17. listopadu 2023)
Zakoupeno v Lauben.com - Lauben
- funguje jak má
- prostě normální
ECG ST 968
Miroslav
Přidáno: 16. listopadu 2023
(naposledy upraveno 16. listopadu 2023)
Zakoupeno v Electro World
Dobrá cena
- Dobrá cena opéká z obou stran,pěkný design
- Univerzální design
- Povrch se dobře čistí
- Rozpékání
- Super cena
- Senzor zhnědnutí pouze dle popisu.
- Drobky vypadávají ze zásobníku,
- Velký rozdíl v opečení topinek chladných a z pokoje, rovněž velký rozdíl u prvního a dalšího opečení. A dle druhu a tloušťky chleba.
- Nastavení "výkonu" by chtělo přidat 25% aby se topinky dozlatova nemusely připravovat na dvakrát.
V zásadě funkční a designově moderní topinkovač, který má několik "ALE".
Velký rozdíl zda použijete chléb klasický, nebo toustový- toustový je na maximu někdy už příliš "hnědý" klasický je nutno dopéct na dvakrát - jednou naplno a podruhé na 25% pokud je přístroj zahřátý, je to lepší ale i tak to chce pro bronzovou barvu topinek cca 15%. Jinak propeče topinky hezky a funguje zatím spolehlivě. Menší kousky jsou lépe propečené a s trochou šikovnosti je lze vytáhnout rukou bez popálení
- Funguje jak má, má integrovaný stojánek na rozpékání housek apod.
- Hodně široké otvory na chleba
- Při zapnutí navíc mechanismus zachytí a vycentruje vložený krajíc, takže to, že je otvor široký, nemá žádné nevýhody
- Vypadá hezky… dokud se příliš nepoužívá
- Obě ovládací páčky vypadají velmi plastově, příliš nedůvěřuji tomu, jak dlouho vydrží
- Při používání už samozřejmě nevypadá tak elegantně, pokud ho nechcete pořád leštit
- Na začátku opravdu potřeba vypálit smradlavý plast (podle návodu)
- Opéká tousty téměř po celé ploše
- Nástavec na ohřev baget není součástí přístroje, což je nepraktické, navíc v návodu o jeho používání není zmínka.
Všechno šlo rychle. Sencor je spolehlivá značka
- trochu větší než původní
Jsem s výrobkem spokojena
Soucasne opece čtyři toasty, ma odkladac toastu, pekny design
Sencor STS 2607BK
Přidáno: 6. listopadu 2023
(naposledy upraveno 6. listopadu 2023)
Zakoupeno v 4home.cz
Je to dárek,tak se snad bude líbit
Vždy jsem z Alza spokojen, máte velmi ochotné a slušné operátory. DÍKY všem.
Funguje skvěle. Za cenu fajn topinkovač
- zatím spolkojenost
- 0
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
Vyhovuje za tu cenu.
- zatím jsem na nic nepřišel
super
- Po objednání byla moje objednávka potvrzena. Když mělo dojít na odeslání,najednou mi přišel e-mail, že se omlouvají, ale zboží není! Přesto bylo na stránkách Lidlu v tento den zboží stále k dispozici za zvýhodněnou cenu! Nikdo se ani neobtěžoval mi zavolat, zda nechci třeba jiný druh toustovače, který mají... (Objednáno bylo více věcí a mohlo se to přihodit k objednávce). Za dva dny byl již toustovač za nezlevněnou cenu a stále k dispozici!!!!! Velké zklamání i co se týče komunikace.
Zobrazuji 381 - 400 ze 500 recenzí « Předchozí 1...18 19 [ 20 ] 21 22...25 Další »