Nejnovější recenze ze sekce Topinkovače
- Super topinkovač philips
Dělá co má. A úplně to stačí za ty peníze
- Bezpečnostní funkce s automatickým vypnutím.
- Kompaktní velikost, ideální pro menší kuchyně.
- Snadné použití i pro začátečníky.
Jsem nadšený z rychlosti tohoto toustovače. Díky různým nastavením si mohu vybrat, jak moc opečený toast chci. Vždy mám svou oblíbenou volbu.
- Rychlé a rovnoměrné opečení toastů.
- Moderní design, který skvěle ladí s kuchyní.
- Nastavitelné stupně pro individuální opečení.
- Odolná konstrukce zajišťuje dlouhou životnost.
Toustovač je pro mě nezbytným pomocníkem ráno. S jeho rychlým a rovnoměrným opečením mé snídaně je den jednoduše lepší.
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi, velmi si vážíme času, který jste jejímu napsání věnovala. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým Lauben
- Funkce zahřívání pro znovuohřátí toastů.
- Vhodný pro přípravu sendvičů a baget.
- Moderní technologie pro spolehlivý výkon.
- Nastavení intenzity opékání podle vašich preferencí.
Tosty jsou mým oblíbeným jídlem a s toustovačem jsou vždy dokonale křupavé. Je to skvělá investice do mé kuchyně.
- toaster designově krásně vypadá
- komunikace obchodu je velmi neseriozní a nikdy bych již nákup u Klarstein nevyužila. K toasteru nedorazil český návod, od začátku spaloval topinky i na stupeň 3. Po reklamaci nedošlo k vyzvednutí zboží dopravcem (prostě to zapomněli objednat, byť mně to potvrdili). poté dorazil jako náhradní poškozený, kazový toaster, byl problém vůbec z Klarsteinu vydolovat odpověď na email či telefonicky na řešení situace. Po měsíci mlčení jsem požádala o vrácení peněz. X výmluv, nulová komunikace, naštěstí nakonec se mi podařilo to z nich vydolovat. Už nikdy více. Raději jiný a dražší výrobek, než tohle.
Levný toustr, který působí dojmem, že toho moc nevydrží. No co bych chtěla za ty prachy, že?
Super díky
- hezký vzhled
- nejde dobře čistit
- topinky vyskakují až na linku
- chleba se v nich připaluje
- chybí horní držátka na opékaní nad topinkovačem
Jsme velmi zklamaný nad kvalitou topinkovače a nad jeho cenou. Topinky vyskakují až na LINKU! Nejde moc dobře čistit. Při dělání chleba nám nikdy topinkovač nepálil okraje, tento to umí výborně! Používáme ho, protože za tu cenu nám je líto ho vyhodit, ale v blízké době půjdeme do LIDL produktů, které jsou o dost kvalitnější a za úplně jiné peníze.
- Malý,skladný,může použít i starší dítě
- jednoduché ovládání, zatím vše ok - máme jej krátce
- dá se nastavit intenzita opečení
- topinka je celkem rovnoměrně opečená
- centruje chleba
- má vysouvací drobkovátko
Toustovač splnil naše očekávání, potřebovali jsme podobný rozměr - tedy delší a užší. Vybrali jsme tento a nelitujeme.
Jen kleštičky u něj nebyly, možná jen chybně uvedeno v popisu, že by měly být přiloženy.
Plechové,ale stačí, opéká to dobře
Novÿ.
- Výborná kvalita, rychlá úprava topinek
Není
- Dobrá cena.
- multifunkčnost
- velikost toastů a mražených vaflí
- snadná obsluha
Mám rád tento toustovač. Jeho moderní design se hodí do každé kuchyně a připravuje vynikající toast.
Reakce značky Lauben
děkujeme za Vaši recenzi. Vaše spokojenost s naším produktem nás velmi těší.
Tým Lauben
- Výborně topinky
Musíte předem nechat vypálit spirály, smrdí
Zobrazuji 461 - 480 ze 500 recenzí « Předchozí 1...21 22 23 [ 24 ] 25 Další »