Nejnovější recenze ze sekce Topinkovače
Splňuje vše co slibuje perfektní.
- Dobrá cena
- snadná obsluha
- plní co má
- o ničem nevím
Výrobek doporučuji. Plní co má.
používaný krátkou dobu, ale celková spokojenost
- často si připravuji topinky, funguje dobře a bez závad
- jednoduchý, spolehlivý přístroj, cenově výhodný
DeLonghi Icona CTO 2003.BK
Přidáno: 24. července 2024
(naposledy upraveno 24. července 2024)
Zakoupeno v Alza.cz
Splnil má očekávání.
- Nástavec na rozpékání , není hlučný při ukončení , kdy tousty vyskakují , měkký dosed při zapnutí - stlačení toustů dolů, celkový vzhled za tu cenu ( nerez) , asi v současné době momentálně nejlevnější na trhu, vypadá i bytelně , svítící ikony tlačítek , pro dvě osoby postačí , spokojenost , určitě doporučuji !!!
Žadná
Dělá co má
Dělá co má. Velká spokojenost.
Spokojenost
Potřebovala jsem topinkovač černá se stříbrnou. Nerez má úpravu, která nezanechává otisky. Opéká dobře.
- Vítěz v dTestu
- Celkem velký
- Plast i kov je lesklý
U výrobku je psano, že má navijeci el. přípojku. Představoval jsem si ala vysavace. To by bylo! Tak ne. Šňůra se dá namotat rucne dospodu na nožičky :-(
Pracuje OK
Reakce obchodu ONLINESHOP.cz
děkujeme za Vaši recenzi produktu a budeme se těšit
na Vaše další nákupy.
Přejeme pěkný den.
ONLINESHOP.CZ
- Koupila jsem hlavně kvůli malým rozměrům, jsem spokojená i s výkonem, naprosto vyhovuje
Po třech měsících přestal nahřívat. Reklamací vyměněn za nový. Doufám, že ten už vydrží.
- na bezny toustovy chleb je ok
- pro me je nevyhoda, ze jsem shanel topinkovac s vetsim vykonem (coz tento ma - cca 900 W), protoze ho pouzivam na celozrnny chleb a v topinkovaci s beznym vykonem (cca 600 W) nestaci udelat jednou (tzn. jeden cyklus) ale aspon 1,5x. tento topinkovac ma sice vetsi vykon, ale pro moje ucely nepochopitelne kratky cyklus, takze stejne musim delat 2x...
Sympatická menší velikost a jednoduchý vzhled, páčka působí trochu "fórově", přístroj pracuje, jak má. Je brzo na hodnocení.
Pěkná barva
Šikovný produkt, už podruhé jsem si jeje pořídil.
- poškozené zboží
Zobrazuji 121 - 140 ze 500 recenzí « Předchozí 1...5 6 [ 7 ] 8 9...25 Další »